En ny dag...

Man vaknar, tittar ut genom fönstret och det är världens disigaste väder, och vad gör man? Antingen går man upp eller så sover man vidare. Jag har ju redan gått upp då, men jag funderar på att lägga mig igen.
Sedan hade jag världens irriterande dröm inatt, jag drömde att jag satt och skrev på datorn och när jag skrev tex ett "N" så blev det ett "E" osv, skitstörigt! Snacka om att jag har suttit för mycket vid datorn den sista tiden att jag till och med drömmer om det :S En paus ja, haha smart, kanske det...

Idag blir det väl inte så mycket märkvärdigt att sysselsätta sig med, A skulle komma hit lite senare, så det blir väl mycket prat kan jag tänka mig. Annars händer det inte så mycket i mitt liv just nu, man har ju lov, haha. Nae men det blir väl mycket i helgen kan jag tänka mig.

För övrigt ska jag stirra på den här bilden hela dagen så att jag glömmer bort vad det är för väder ute!



Puss

"If nothing lasts forever, will you be my nothing?"

Har haft världens tråkdag idag, jag antar att jag funderade så mycket över vad jag skulle göra, så blev det ingen tid över till något annat att göra, haha. Men jag lagade mat, öh.. kollade på tv, typ. Sen gjorde jag en kladdkaka som blev rätt så misslyckad på utsidan, men ICKE på insidan. Den blev nämligen lite bränd, men det var väldigt god, och det är väl insidan som räknas eller? ;D Haha nu fick jag till det!

Vid 7 nånting anlände the dork army, carro (en medlem) snyltade på min utsökta kladdkaka även att hon fört klagade på att den var bränd, men jag förstår, hon ändrade sig såklart. Kollade lite på film och så, trevligt, trevligt.. :P Roade mig faktiskt istället åt att putta ner carro från soffan, der var roligt ;D



Jäkligt snygga måste jag säga! Haha ganska klockren bild på hur det blir när vi umgås iaf ;D



Puss!
Jessica (längst till vänster) vinner priset för snyggaste smilet! Grattis!

Obs! Oviktigt!

Okejj, det här kommer nog att bli ett ganska så långt inlägg, eller det känns iaf så i mitt huvud, det är mycket som vill ut, men sedan vet man inte ur kortfattat det blir.

Nu har jag hållit inne det här ett jävla bra tag, så nu måste det UUUUUUT!
Det hela handlar helt enkelt om fjortisar som vill vara kriminella. När man kollar på folks bilddagböcker tex "Jag slog sönder äckeltjejen igår" Eller "åh jag var så jävla full" "Jag testade alla möjliga droger" Alltså herregud VEM FAN BRYR SIG!? Du blir inte cool varken för att du slår ner folk eller blir full, eller gör något kriminellt och sedan skryter om det. Ta tag i era liv förfan! Och sedan (nu tänker jag på någon speciell) äldre människor som ska vara kloka, umgås med dem, och istället för att avråda dem från saker, uppmanar de dem. Banka i lite vett i deras huvuden!  Ska bara förtydliga att detta är mina egna åsikter, de får gärna leva så om de vill, men det stör mig så otroligt mycket!

Och jag måste bara berätta en sak som hände i skolan. Jag gick i korridoren, ensam. Råkade tabba mig lite och tappade ett papper som först studsade på fingertopparna och sedan föll till golvet. Och när jag böjer mig ner för att ta upp det sitter det två tjejer som fnissar sådär töntigt och pekar nästan och ger mig sk "bitchblickar". Jag går sedan där ifrån, vidare till mitt skåp. Sånt här gör mig SJUKT irriterad, inte för att jag blev "sårad" på något sätt. Det enda jag tänkte var MOGET!? Herregud väx upp människor! Började nästan asgarva för att det var så sjukt töntigt =P

Kanske känner jag såhär för att jag och dem har haft våra, ja vad ska jag säga, ehh! nåt =P Jag känner dem sedan tidigare iallafall.

Men ja, det var väl allt, nu känns det bättre =)  


*Strunta bara i det här inlägget*



Andra Avenyn snart! :D

Puss

Godmorgon!

Haha, vaknade lite sent idag, trodde klockan var ett, gick upp och käkade frukost, och sedan när jag startade datorn trodde jag först att den hade fått fnatt. 12:07 ? Jaha, man ska ju ställa tillbaka klockan en timme, ganska snabbtänkt ändå va? ;D

Idag händer det väl inte så mycket kan jag tro, Andra Avenyn ikväll! Det får man ju bara inte missa. Så meningslös serie egentligen, kommer ju aldrig att finnas något slut på den. Och varför kollar man då? Haha svår fråga, har man börjat kan man väl aldrig riktigt sluta. 

Sedan har jag ju namnsdag idag med =) Amanda is the shit! Undra vad man får för fördelar idag då ;)

Man kanske skulle ta en promenad i detta TRISTA väder. Finns ju endel som uppskattar sånt.



Puss!

Äntligen!

Är jag nöjd med min header! Eller hyffsat nöjd iallafall :D
Får nog sitta där ett tag om inget annat händer =)

Idag då, näe det har faktiskt inte hänt någonting alls förutom att jag var hos mor och åt middag, sedan övningskörde vi lite, sedan dess har jag bara suttit här och datanördat. Menmen jag har ju lov, jag kan fördriva tiden bäst jag vill. Känns väldigt skönt.

Blåser som satan gör det ute också, har fönstret lite öppet så jag hör saker som ramlar ner och har sig ^^,
Haha näe, annars har jag väldigt tråkigt och kan verkligen inte sluta tänka på en sak som irriterar och gör mig ledsen. Men livet har motgångar, det måste man väl lära sig antar jag =/     Aja nu ska vi inte deppa.




Hoppas ni har/ har haft en trevlig kväll!


Puss!


Hej igen!

Hej igen ;D
Nu är jag då tillbaka med en ny blogg här. Ska försöka skriva så ofta jag kan =)
Ska strax iväg och träna så vi hörs senare.



Puss

RSS 2.0