090317

Vilket betyder tisdag, men nej, Sarah gillar inte tisdagar eftersom det betyder lång och jobbig skoldag, 9.30-15.20. Men jag kan ha tur idag, en lärare kan vara sjuk, haha vad hemsk jag är :P Men usch nee jag har inget att berätta för er, bara att jag har ett stökigt rum som jag ska ta tag i väldigt snart och att jag är sjukt trött för att jag trodde att det var helg så jag kunde sova hur länge jag ville, men sen vaknade jag lite till och insåg att det var tisdag....

Igår var A här och jag fick vara hennes, ja försökskanin kan man väl säga. Hon skulle fotografera munnar till något i skolan, ehm aja ni ska få se en bild så ni fattar vad jag menar :P Men det var roligt =)

Skriver kanske nått inlägg snart igen =)




Puss

Att vänta..

Mjahapp då sitter man här och väntar.. på att en historialektion ska börja, bara för webdesignslektionen var inställd... suck. Den börjar 14:25 tyvärr, men jag har lovat mig själv att jag ska sluta hoppa över lektioner bara för att jag måste vänta, duktigt va? Även att jag vet att läraren bara kommer blaja hit och dit om ingenting, men jag SKA gå ändå, fyfan vad jag är duktig!

Perfekt tid att plugga då, eller hur? Men näe hur ska jag orka det!?


Musiken är min bästa vän.




Tack för mig.

RSS 2.0