090416

Näe! Fyyy för falska människor! Jag håller mig till hästen, honom kan man alltid lita på, han säger aldrig emot, och han snackar inte skit! (förutom till sina hästkompisar kanske MEN vem bryr sig?)



Han är lite ovårdad som ni ser, men jag försöker! ;) haha

Näe men usch! ibland blir jag bara så arg på alla falska människor, alla som tror att dem är något och ser ner på andra. Ibland har jag lust att bara skrika precis som jag känner, rakt i ansiktet på den jag tycker illa om! Men självklart är man för feg.


Tell men how you want it!?


see ya!

En dag fylld med tankar..

Jag visste kanske att du inte skulle bry dig, långt där inne fanns en känsla av det, nu har den blivit sann. Vad har jag gjort för att du ska sluta bry dig? Du kastar bort ditt eget kött och blod, för vad? Ja det kan man undra. Jag vet hur du funkar, jag vet hur du är, och jag har lärt mig leva med det, men det här går jag fan inte med på! Kan du verkligen straffa mig, för någon annans jävla "misstag"? Du gör fel! Och jag hoppas att det inte tar allt för lång tid för dig att förstå, då kanske du har förlorat det mesta. Men för att jag ska sluta bry mig, krävs det att du gör något extra, för jag kommer aldrig att sluta älska dig.

Du gör som du vill, det är ditt val, men man kastar fan inte bort en sån här sak, vilket bevisar hur mycket jag verkligen betyder... INGET!



Jag klarar mig nog.


RSS 2.0