Why can't i breathe?

Verkar som det händer hela tiden, aldrig får det vara bra, eller iallafall inte länge. Man är lycklig en kort stund, sedan inser man att det inte funkar att det är så hela tiden, det är bara drömmar. Livet består av problem, jag börjar faktiskt lära mig! men när det drabbar någon annan än mig så kan jag inte tillåta att det händer. "Snälla, jag kan må dåligt av dina problem istället" Men alla vet ju att det inte funkar, men jag skulle vilja att det var så. Det spelar ingen roll att jag mår dåligt, bara ingen som jag älskar gör det så är jag lycklig.

Men det känns som att jag ser det allt oftare, och det känns som att det är mitt fel. Och ibland blir det för mycket, och man vet inte vad man ska göra för att hjälpa till. Snart når jag gränsen. Snälla inget mer nu!

There can be miracles when you believe?



This time, This place
Misused, Mistakes
Too long, Too late
Who was I to make you wait
Just one chance
Just one breath
Just in case there's just one left
Cause you know,
you know, you know

That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore

On my knees, I'll ask
Last chance for one last dance
Cause with you, I'd withstand
All of hell to hold your hand
I'd give it all
I'd give for us
Give anything but I won't give up
Cause you know,
you know, you know

So far away
Been far away for far too long
So far away
Been far away for far too long
But you know, you know, you know

I wanted
I wanted you to stay
Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
And I forgive you
For being away for far too long
So keep breathing
Cause I'm not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and, never let me go
Keep breathing
Cause I'm not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and, never let me go
Keep breathing
Hold on to me and, never let me go
Keep breathing
Hold on to me and, never let me go


Puss

Still hanging on.

Jag insåg precis att jag har tusen saker och göra. Eller ja kanske tio då, men det är ju ändå rätt mycket? Dock är jag för seg för att ta tag i saker o ting. Hade tydligen ett arbete som jag lagt in här på bloggen, det ska redovisas på onsdag, men det var ju inte färdig gjort (of course). Dags att ta sig i kragen eller?

Näe men jag har faktiskt inte så mycket vettigt att skriva just nu. Imorgon är det tisdag för er som inte visste det, glöm inte det. Jahapp, man kanske skulle plugga lite istället för att försöka prata skit.. hej på er!



I won't bother you anymore
Live your life
I'll let you go
 
At least try



Fredag och snö!

Helluuuu!
Fredag idag och de gillar vi, dock ha vi fått snö över oss, och jag höll på att ta dö på mig själv. Mina skor är nämligen inte så bra så man glider på vad som helst, haha. Det var faktiskt rätt så farligt om jag får säga det själv, jävla snö!
Men visst, jag tror att jag ändrar mig lite, har alltid hatat snö, men det är ju trots allt ganska så mysigt ändå :P faasiken vad jag blev sugen på att åka snowboard! Eller skidor.. spela roll, upp i backarna vill jag iallafall :D

Provet idag gick faktiskt förvånansvärt bra, tyckte jag då. Bara för det så kommer resultatet säkert bli dåligt, menmen. Inget jag kan göra åt det nu iallafall.

Ikväll blir det lite födelsedagsfest, dock ska jag till andra sidan stan så vi får väl se om jag kommer dit levande. Fast iofs så kan jag ju inte komma dit icke levande... skitsamma vi får väl helt enkelt se hur det går!

jahapp, fixa lite nu då!
Hare!



Glass och snö är ju nästan samma sak, eller?

Kallt som fan...

DET ÄR MITT!

Jag blir så jääv..
Nej, jag blir väldigt förbannad!
Varför? Det som en gång var mitt? Tål verkligen inte sånna här saker! Ni kan bara gå och dö någonstans! =(
FAAAAN! Jag saknar dig!

Fredag!

Shiet! den här veckan har gått förbannat segt! 
Och jag vet inte alls vad jag ska lägga min energi på att skriva här idag, haha. Men jag mår jävligt bra för tillfället, har flyttat nu och allt känns som en ny start till det "bättre". Dock rätt mycket skuldkänslor som kommer i tid och otid, men det är väl sådant man får räkna med på något sätt. Och i helgen ska jag få träffa personer som jag inte träffat på länge, är ju faktiskt på tiden nu.

Imorgon är det öppet hus på holaveden, kom inte dit! Varför ni inte ska komma? Jo, det är för er egen skull, tro mig.


Vet inte riktigt vad jag ska göra nu..

Allt på en gång?

Neh! Nu blir jag faktiskt lite sur!
Även att det inte var jag själv som anmälde mig till Lucia grejjen så betyder inte det att jag inte vill vara med! Åh! de ringde precis från svenska kyrkan och sa att uttagningen är på söndag klockan 2, VARFÖR? VARFÖR?! just när jag inte är hemma!? Nu är jag faktiskt lite sur och besviken =( Så nu ska jag ha en jävla bra helg bara för det! Och den ska bli extra bra! Så det så!

Och nu ska jag plugga till det förbannade provet imorgon... fan!


Klart slut!


Lördaaaag! eller?

Att laga, eller icke laga.....mat.......det är frågan!
Haha jo men faktiskt, sitter och funderar på om jag har någon som helst lust att laga något att äta, kommer inte fram till något vettigt. Men iaf.. lördag, har inte hänt så mycket faktiskt, var nere och kollade på den nya lägenheten lite ytterligare, och upptäckte att mina tapeter var ROSA! förstår ni? ROSA som i rosa, ful rosa! Hur kunde jag missa det? Suck! Antingen får jag väl tvinga dem att tapetsera om, eller så vet jag inte... men det kanske löser sig... men det var iaf ROSA! herregud..

Usch ja, så vad händer nu då? Mja, packar ner de sista sakerna i flyttlådorna typ, städar lite också. Blir lite tjejfest/utfyttningsfest här ikväll, blir nog trevligt =) 

Och snälla, kan inte värken i ryggen bara gå och DÖ!? 


Hoppas ni får en trevlig kväll
Puss

RSS 2.0