Min Lördag

Jag såg att besökar antalet faktiskt hade stigit, från 2 till 6! Och vad gör man inte för fansen, så här kommer ännu ett inlägg om ... något som jag inte listat ut än ;D Haha nej skämt åsido.

Lördag idag, för de flesta, men för mig betyder det skriva uppsats. Lika bra att bli klar tycker jag. Så hittills dag har jag hunnit skriva ungefär 2 a4 :P haha. Men det kommer bli mer mina vänner, jag har 6 st kvar så det lär jag väl hinna tills måndag om jag är riktigt duktig =) För övrigt håller jag humöret uppe med att lyssna på rmk, det funkar rätt bra faktiskt.

Jaja jag är värdelös på att skriva blogg, i know :P



Until we meet again ;)



Puss

Hmmm...

Jag tänker aldrig göra samma misstag som dig, det är en sak som är jävligt säker!

Jag fattar egentligen inte vilket jävla val jag gjorde, jag måste vara sjukt dum i huvudet, men nu är det för sent. Jag ska sluta oroa mig för dig, du har gjort ditt val, men jag önskar ändå jag hade någon liten plats kvar i ditt hjärta.

Jag finner inga ord


Försvinn!


Lite blandat...

Jahaja, fredag, yeaaaaah eller nåt, men jag känner mig inte så pepp faktiskt. Det här kanske kan låta hårt men vissa personer förstörde min dag bara av att visa sitt nylle. Haha, men allvarligt, det är faktiskt riktigt äckigt ;S Dessutom skuldkänslor som hänger, men vad ska man göra? Nej, det här va ingen bra fredag. Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag har det med mitt liv nu för tiden, det är mycket saker som har hänt, bra och dock också endel dåliga saker. Men jag förstår inte hur svårt det kan vara att förstå att man inte har en chans? Sluta försök få min uppmärksamhet, du kommer aldrig att få den ändå! Tyvärr men så är det. Det är ingen idé att försöka. Acceptera det som det är och försök inte förstöra...


Don't walk in front of me
I may not follow
Don't walk behind me
I may not lead



I wish you cared...

Gott humör!

Yieeees det är vi på idag, alltid bra =D
Skolstart today, haha ja vad ska man säga? det blir aldrig bättre, tyvärr. Meeen men jahaja det här var ju ett tag sen, hum vet inte riktigt vad jag ska skriva... men igår! igår tänkte jag dela ut dagens pris till dagens sämsta, och jag kanske ska dela ut den idag istället då. Det går till den extremt feminina tågvärden på tåget mellan Västerås och Norrköping. Men grejen var inte den att han var extremt feminin utan att han inte kollade min biljett (!) Jag tror jag kallar honom ett nöt, bättre än så blir det inte. 


... nej det blir det inte, så hejdå! 


RSS 2.0